COŞKUN KURU BAFRA PİDE KIZILTOPRAK
Hakkımızda
Bafra Pide'nin kurucusu, Coşkun Kuru 1963 yılından itibaren Bafra pidesini bafradan sonra İstanbul'a ve tüm Türkiye'ye tanıttı ve hatta ülke sınırlarını aşarak tescilini alan ilk ve tek firma. 1981'den beri Kızıltoprak'ta hizmet vermeye devam etmektedir.
Basında gurmeler tarafından Türkiye'nin en iyi pidecisi seçilen Bafra Pide Karadeniz bölgesinden gelen yöresel malzemelerle üretiliyor.
(Başka Şubemiz Yoktur!)
Tarihçe
1960’lı yıllarda Samsun’un Bafra ilçesinde, mesleğe ilk adımlarını atan Coşkun Kuru ve İdris Kuru kardeşler 1981 yılında İstanbul’a gelerek, Kızıltoprak Kadıköy’de Bafra Pide’yi kurdu. Kuru ailesi tüm birikimlerini biraraya getirerek Bafra Pide’nin temellerini attıklarında, ellerinde malzeme alacak dahi sermayeleri kalmamıştı. Ancak yılmayan aile, tüm bu zorlukların üstesinden gelebilmek için büyük bir azimle çalışmaya başladılar. Sadece otuz metre karelik küçük bir dükkan olan Bafra Pide kısa bir zamanda o kadar ilgi gördü ki, kapısında uzun kuyruklar oluşmaya başladı. Ve kurulduğu günden bu yana kalitesinden hiçbir zaman ödün vermeyen Bafra Pide, çok kısa bir süre içerisinde emeğinin karşılığını alarak ismini basında duyurmaya başladı.
NEDEN BAFRA PİDE?
Neden Bizi Tercih
ediyorlar?
ODUN ATEŞİ
Odun ateşi ve Taş fırından gelen lezzet
YÖRESEL
Yöresel taze malzemeler
ORJİNAL
Orjinaline sadık kalınarak hazırlanan gerçek bafra pidesi
DOĞAL
Doğal tereyağı ve peyniri, özel olarak hazırlanan kıymalı harcı
1960'lı yıllarda Samsun'un Bafra ilçesinde, mesleğe ilk adımlarını atan Coşkun Kuru 1981 yılında İstanbul'a gelerek, Kızıltoprak Kadıköy'de Bafra Pide'yi kurdu.
Acıktın mı?
Endişe etme hemen sipariş ver! Orjinal Bafra Pidesi Kapına Gelsin
Endişe etme hemen sipariş ver! Orjinal Bafra Pidesi Kapına Gelsin